Hej!

Idag sitter jag med de sista förberedelserna inför morgondagens gravidfotografering. På att-göra-listan står bland annat köpa gardiner och sätta upp, släpa ut familjens gjutjärnsbadkar i trädgården, köpa massa blommor och säkert tusen andra saker (som att städa) som jag kommer komma på när det egentligen är dags att sova. Men så funkar jag för det mesta. Kul ska det i alla fall bli och jag har lite medvind eftersom Jeanette kommer vara sminkad med fixat hår när hon kommer.

Trodde att jag skulle hinna redigera några till bilder från förra veckan när jag fotograferade Sofia (med BF i juni) men kanske får inse att det får vänta en stund. Bjuder på en bild i alla fall tagen vid Lillsjön i Bromma

.Fotograf Qlara Hultman Linell Gravidfotografering Stockholm BF juni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *